Meningen med måltiden? Aterian tarkoitus?

15 April 2019, 17:30 - 20:00

Preliminärt program/Alustava ohjelma

17.30            
Bra mat för alla – en rättighet? Hyvää ruokaa – kaikkien oikeus?
Pargas stad/Paraisten kaupunki

6 goda orsaker att välja finländsk mat
(6 hyvää syytä valita suomalaista ruokaa)
Helena Fabritius, SLC Åboland

Gäddan och gänget kockar / Haukikamut kokkailevat
Aija Mäkinen, Projektanställd, Pargas stad / Hankevastaava, Paraisten kaupunki

Lähiruoan vaikutuksia paikallistalouteen, ympäristöön ja hyvinvointiin
(Närmatens inverkan på lokalekonomi, miljö och välmående)
Johanna Mattila, projektipäälliikö, KulTa-hanke

18.30            
Paus med åboländska smakbitar
Maistelemme makupaloja Turunmaalta

19.00            
Hemlagat eller fabrikstillverkat – vad tycker åttorna?
Kotiruokaa vai eineksiä? Tätä mieltä ovat kasiluokkalaiset.

Margot Wikström, projektledare, hankevastaava, KulTa

Om den offentliga maten på Kimitoön / Julkinen ruoka Kemiönsaaressa
Birgitta Parikka, kostchef, Kimitoön/ruokahuoltopäällikkö, Kemiönsaari

20.00            
Seminariet avslutas / seminaari päättyy

Programmet är tvåspråkigt / Ohjelma on kaksikielinen

Anmälningar/Ilmoittautumiset:
Webbanmälan
lena.langbacka@sydkusten.fi, margot.wikstrom@pargas.fi

Seminariet är ett samarbete mellan Pargas stad, projekt KulTa och Sydkustens landskapsförbund och ingår i VårKultur 2019 Kultursmaker – Kulttuurimakupaloja.

Järjestetty yhteistyössä: Paraisten kaupunki, KulTa-hanke ja Sydkustens landskapsförbund. Seminaari on osaa VårKultur 2019-ohjelmaa Kultursmaker - Kulttuurimakupaloja



Plats
Pargas stadshus, fullmäktigesalen
Strandvägen 28, Pargas