Emilia Christiansen projektkoordinator

Skolor se hit - info om småbarnspedagogiken erbjuds!

11.08.2022 kl. 15:50
Hur är det att jobba inom småbarnspedagogiken? Var kan man studera ämnet och vad går det hela ut på? Nu kan elever i årskurs 7-9 och gymnasiestuderande få besök av projektet Småbarnspedagogiken - ett framtidsjobb.

Kontakta projektkoordinator Emilia Christiansen på emilia.christiansen@sydkusten.fi för ett skolbesök där elever i åk 7-9 / gymnasiestuderande får veta vad småbarnspedagogik är i teorin och i praktiken.

Skolbesöken är ca 60 minuter långa. Under besöken berättar vi vad småbarnspedagogiken är, var en kan studera småbarnspedagogik och hur det är att jobba inom småbarnspedagogiken.

Besöken görs av projektkoordinator Emilia (lärare inom småbarnspedagogik, PeM) och av projektets ambassadörer bestående av studerande inom branschen samt pedagoger från fältet.

Studiehandledare, lärare, rektor - boka in ett skolbesök eller tipsa en kollega om att det är möjligt att boka skolbesök inför höst- och vårterminen.

För mera information kontakta Emilia Christiansen, telefon 045-358 0464 eller emilia.christiansen@sydkusten.fi. 

Kolla också projektets hemsida för mera information eller instagram.

Projektet finansieras av Svenska Kulturfonden, Stiftelsen Brita Maria Renlunds minn, Svenska Folkskolans Vänner, Stiftelsen Tre smeder och Föreningen Konstsamfundet.