Lång rad med slipsar i olika (skotska) mönster.

Kulturmatchning 9.3

07.02.2022 kl. 11:23
Sydkusten ordnar tillsammans med kommunerna och fria bildningen i Åboland en virtuell nätverksträff för aktörer inom kultur, fritid och fri bildning.

Är du en kulturarbetare/lärare som vill ha nya utmaningar och uppdrag? Söker du nya samarbetspartner och kulturprojekt för din organisation? Vill du ha mera kultur på din arbetsplats? Kanske du söker kulturaktörer som kan leda verkstäder och aktiviteter för barn, seniorer, arbetsteamet eller turister? Eller jobbar du inom vuxenutbildning och behöver nya lärare och kursidéer?

Sydkustens landskapsförbund bjuder i samarbete med kommuner och fria bildningen i Åboland till matchning mellan aktörer inom kultur och fritid och olika sektorer i samhället. Målet är att kommuner, utbildningsarrangörer, företag och institutioner får direktkontakt med kulturaktörer för kurser, klubbar, workshoppar, aktiviteter inom turismen, kultur på dagis, i skola eller i vården.

Kom med för att träffa olika aktörer och hitta nya samarbetspartner! Vi träffas via Zoom onsdagen den 9 mars kl. 10-12.

I år testar vi ett helt nytt koncept för träffen. Vi har låtit oss inspireras av den s.k. Pecha Kucha-modellen. Det innebär att alla deltagare presenterar sig, sitt kunnande, sin idé eller sin verksamhet genom högst 10 bilder och 20 sekunder per bild. Presentationen kan göras på svenska, finska eller engelska.

Bilderna skickas till arrangören i förväg. Max 25 deltagare ryms med på matchningen som bandas.

Anmälan görs till Lena Långbacka vid Sydkustens landskapsförbund, lena.langbacka(at)sydkusten.fi, senast 28.2. När vi fått anmälan skickar vi närmare instruktioner samt länk till träffen.

Välkommen!


Mera information:

Lena Långbacka
Platschef
044-544 3348
lena.langbacka(at)sydkusten.fi