Vill du jobba som utbildningsplanerare?

02.09.2022 kl. 17:46
Sydkustens landskapsförbund söker en utbildningsplanerare på visstid för att ansvara för våra samarbeten och nätverk inom utbildningssektorn.

Har du erfarenhet av arbete i eller med utbildningssektorn och en vilja att främja utbildning på svenska? Sydkustens landskapsförbund arbetar aktivt och målmedvetet för utbildning och kultur på svenska och bevakar frågor som är relevanta för den finlandssvenska befolkningen och våra 16 medlemskommuner.

Sydkustens landskapsförbund söker en utbildningsplanerare på visstid för att ansvara för våra samarbeten och nätverk inom utbildningssektorn. I arbetet ingår intressebevakning, att göra utredningar, planera fortbildning och arbete med projekt som riktar sig till utbildningssektorn samt att upprätthålla sajten svenskskola.fi.

Vi söker dig som har:

  • högre högskoleexamen och goda insikter i hur utbildningssektorn (från småbarnspedagogik till högskola) och kommuner fungerar
  • erfarenhet av arbete inom eller med utbildningssektorn
  • erfarenhet av intressebevakning, projektledarskap och nätverksarbete samt beredskap att göra utredningar och planera fortbildningsverksamhet
  • mångsidiga kommunikationsfärdigheter med utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska
  • samarbetsförmåga och idéer för hur vi på olika sätt kan främja utbildning på svenska

Arbetet är mångsidigt, intressant och flexibelt (möjlighet till delvis distans). Du arbetar från vårt kontor i Helsingfors men med Sydkustens hela verksamhetsområde. Vikariatet är på heltid från 1.11.2022 (eventuellt möjlighet att börja tidigare enl. överenskommelse) och tidsbundet till 30.6.2023.

Frågor? Vänligen kontakta Monica Martens-Seppelin, 050 330 8234, monica.martens-seppelin@sydkusten.fi.

Ansökan med CV o löneönskemål sänds till jobb@sydkusten.fi senast 18.9.2022.