Projektledare Vippe Leminen

Sista chansen: Anmäl dig till Kreativt ledarskap!

03.10.2023 kl. 10:26
Webbinariet Kreativt ledarskap hålls lördagen den 7.10 och ger tillfälle att utforska aktuella samhällsfrågor, konstpedagogisk teori och egna erfarenheter kring temat. Vippe Leminen på Kulturum svarar på tre frågor inför lördagen.

Varför ordnas det här webbinariet?

Vi vill erbjuda en inspirerande workshop för personer som leder konstnärligt och pedagogiskt arbete med barn och unga på verkstadsgolvet. Vi hoppas att webbinariet kan ge matnyttiga tips och kollegialt stöd kring hur en kan stärka ett kreativt ledarskap och känna stolthet över sin yrkesroll.

Webbinariet är den första delen av en fortbildningsserie som SKAPA-finansierade projektet "Fem kommuner kring en jämlik konstundervisning" arrangerar denna höst.

Hur fungerar det att inspirera till kreativitet via skärmkontakt?

Det finns mycket vi kan inspireras av via skärmkontakt! Skärmkontakt möjliggör att vi kan träffas, diskutera, och lära oss något nytt tillsammans trots att vi befinner oss fysiskt på olika platser. Webbinariet anordnas online för att möjliggöra deltagande från hela Finland.

Vad ser du mest fram emot som arrangör?

Jag ser med iver fram emot att höra hur var och en av oss kan förvalta ett kreativt ledarskap i vårt arbete. Jag ser också fram emot att diskutera tillsammans med Lina Teir och deltagarna om de fantastiska möjligheter som finns när vi för samman kreativitet med ledarskap, pedagogik, konst och kultur för barn.

 

Kreativt ledarskap

Tidpunkt: lördag 7.10 kl. 10.00-12.00
Hur: distansföreläsning via Zoom
Föreläsare: pedagog och konstnär Lina Teir
Kontaktperson: Vippe Leminen  vippe.leminen(a)sydkusten.fi

Sista anmälningsdag: torsdag 5.10 via https://link.webropolsurveys.com/S/2E3F92DA2440C063

Webbinariet arrangeras av projektet Kulturum - forum för konstundervisning och är gratis och öppet för alla intresserade.